Zakaj Bankart

Visoka zanesljivost in razpoložljivost ter varnost poslovanja

Bankart zagotavlja visok nivo zanesljivosti, razpoložljivosti in kakovosti storitev, kar dokazuje tudi visoka stopnja skladnosti s predpisanimi mandati in standardi.

Usmerjeni k razvoju

Naša poglavitna usmeritev je tudi razvoj novih tehnologij za izvajanje (kartičnih) plačil, razvoj novih storitev s področja kartičnega poslovanja ali razvoj storitev, ki nižajo stroške obstoječega kartičnega poslovanja banke.

Visoka stopnja skladnosti z mandati in standardi

Veliko pozornosti namenjamo tudi področju skladnosti z mandati kot jih predpisujeta Mastercard in VISA, standard PCI DSS ter SEPA standardi. Iz tega naslova redno spremljamo novosti na področju doseganju skladnosti, ter pravočasno pripravimo načrt, da se doseže skladnost na posameznem področju in v časovnem roku, kot ga predpisuje mandat. Pri tem skrbimo, da so naše banke obveščene o vseh bližajočih mandatih in ukrepih, ki jih bo zagotovil Bankart ter odločitvah, ki jih mora sprejeti banka zaradi prihodnjega mandata.

Zavezanost k varnemu delovanju kartic

Kot del zagotavljanja skladnosti s PCI DSS smo vzpostavili vrsto fizičnih, tehničnih in administrativnih kontrol, ki omogočajo varno delovanje kartic. To nam omogoča tudi hitro izpolnjevanje ostalih zahtev drugih regulatorjev (EK, lokalne zahteve) glede maksimalne varnosti delovanja kartic. Naše rešitve omogočajo, da tudi banke enostavno postanejo skladne s PCI DSS standardom. Z uporabo tokenizacije in drugih metod je omogočeno, da bankam ni potrebno shranjevati zaupnih informacij v bančnem informacijskem okolju.

Zgodnje odkrivanje in preprečevanje zlorab

Bankart uporablja tehnično orodje za spremljavo in preprečevanje zlorab kartic, ki deluje v NRT (near real time) načinu in v RT (real time) načinu, ki omogoča zavračanje sumljivih transakcij, v času avtorizacije. Po potrebi lahko naročniku oz. banki zagotovimo tudi strokovnjake s področja spremljanja in preprečevanja zlorab kartic.

Ostale konkurenčne prednosti Bankarta
200 visoko usposobljenih strokovnjakov
Stabilnost v sedanjosti in usmerjenost v prihodnost
Prilagodljivost in odzivnost do bank
Cenovna konkurenčnost
Število transakcij skozi leta v milijonih.
Število transakcij v milijonih
Našim strankam pomagamo do boljših rezultatov.
To so njihove zgodbe.
Naše storitve izvajamo v šestih državah
Pišite nam in
pokličemo vas nazaj.
Zadovoljstvo naročnikov je vodilo našega poslovanja.

    Oblikovanje in izdelava: