Plačilni sistemi in storitve

Področje plačilnih sistemov obsega načrtovanje, razvoj in upravljanje sodobnih plačilnih sistemov za izvrševanje takojšnjih plačil, kreditnih plačil in direktnih obremenitev, ki jih odlikuje visoka varnost, učinkovitost in zanesljivost delovanja ob zagotavljanju nizkih stroškov procesiranja za udeležence.

Razvoj in upravljanje s plačili povezanih storitev

Z razvojem in upravljanjem s plačili povezanih storitev podpiramo banke pri zagotavljanju dodatnih storitev, ki končnim uporabnikom omogočajo bolj učinkovito in enostavno plačevanje ter zagotavljajo čim boljšo uporabniško izkušnjo na področju plačevanja. Rešitve se načrtuje z vizijo, da se prihrani čas uporabnika ali pa se uporabniku poenostavi sprejemanje odločitev povezanih s plačili med računi.

Upravljanje plačilnih sistemov

Področje pokriva upravljanje plačilnih sistemov, ki omogočajo medbančno izvrševanje takojšnjih plačil, kreditnih plačil in direktnih obremenitev v skladu s SEPA shemami. Bankartovi plačilni sistemi komitentom bank, ki so udeleženci le-teh, omogočajo zanesljivo in stroškovno učinkovito izvrševanje transakcij po enotnih standardih in pogojih, ki jih definira SEPA, tako med udeleženci, kot tudi čezmejno.

Datoteke

Transparentnost plačilnih sistemov
pdf, 0.2 MB
Register izdajateljev e-računov

Banke se zadnja leta srečujejo z mnogimi izzivi – konkurirajo jim nebančni ponudniki, izpolnjevati morajo zahteve nove regulative, spreminjajo pa se tudi navade in pričakovanja strank. Strankam morajo uporabo in naročanje kompleksnih bančnih storitev in rešitev omogočiti na čim bolj enostaven, zanesljiv, varen in uporabniku prijazen način. V Bankartu smo veseli, da lahko bankam pri vsem navedenem pomagamo in jih s svojimi rešitvami, storitvami in strokovnim znanjem pri tem podpiramo.

Bojan Špirić, Vodja poslovnega področja Plačilni sistemi in storitve
Oglejte si še naša ostala področja delovanja.
Naše storitve izvajamo v šestih državah
Pišite nam in
pokličemo vas nazaj.
Zadovoljstvo naročnikov je vodilo našega poslovanja.

    Oblikovanje in izdelava: