Izdajateljstvo

Poslovno področje Izdajateljstvo obsega skrbništvo, načrtovanje in razvoj poslovnih aplikacij in sistemov za upravljanje s karticami in kartičnimi računi, kartičnimi  parametri na področju avtorizacij in ostalih izdajateljskih sistemov ter upravljanje z spletnimi vmesniki na področju kartičnega poslovanja.

Upravljanje s karticami in kartičnimi računi

Upravljanje in razvoj novih storitev v okviru naročanju kartic z vsemi potrebnimi podatki za procesiranje in dodatne storitve, izvedbe sprememb podatkov o karticah, vodenja kartičnih računov za kartice z odloženim plačilom, priprave poročil po izdajateljski strani, razvoja na področju novih zahtev v okviru priprave EMV podatkov in PIN izračuna, priprava personalizacijskih datotek za izdelavo kartic v širšem naboru personalizacijskih centrov v regiji.

Razvoj novih rešitev na področju kartičnega poslovanja (geolokacijske omejitve, inovativni limiti, …).

Upravljanje z vmesniki (web service) na področju kartičnega poslovanja

Upravljanje in razvoj spletnih vmesnikov za podporo izvajanju sprememb po karticah in kartičnih računih v realnem času. Zagotavljanje pridobivanju in spreminjanju podatkov o karticah, kartičnih računih in s tem povezanimi storitvami s takojšnjim učinkom/izvedbo.

Upravljanje s kartični parametri na področju avtorizacij in ostalih sistemih za podporo karticam

Skrbništvo nad parametrizacijo avtorizacijskega sistema za ustrezno preverjanje avtorizacij po karticah, ki jih po izdajateljstvu procesira Bankart, priprava in osveževanje avtorizacijskega sistema z aktualnimi avtorizacijskimi podatki o karticah (omejitve, limiti, blokacije, PIN, …). Postavitev obsegov kartičnih produktov, zagotovitev povezave med karticami in kartičnimi/transakcijskimi računi.

Številke, ki pričajo, da smo zaupanja vredni

Bankart omogoča svojim bankam – uporabnicam naših storitev, tehnološko dovršeno in tehnično napredno podporo izdajanju kartic in vodenju kartičnih računov. Naša prioriteta je nudenje najvišje kvalitete storitev, visokotehnološke rešitve in hiter odziv na zahteve naših strank.

Sašo Knap, Vodja poslovnega področja Izdajateljstvo
Oglejte si še naša ostala področja delovanja.
Naše storitve izvajamo v šestih državah
Pišite nam in
pokličemo vas nazaj.
Zadovoljstvo naročnikov je vodilo našega poslovanja.

    Oblikovanje in izdelava: