Pridobiteljstvo

Poslovno področje Pridobiteljstvo obsega procesiranje in obdelavo bankomatskih transakcij in transakcij na POS terminalih, nadzor in upravljanje mreže POS terminalov in bankomatov, obdelavo avtorizacijskih podatkov ter načrtovanje in razvoj novih rešitev in storitev za uporabnike.

Upravljanje z bankomati in POS terminali

Procesiranje ATM in POS transakcij, upravljanje in nadzor bankomatske in POS mreže, razvoj rešitev na področju ATM in POS poslovanja.

Upravljanje s trgovskimi računi

Procesiranje in obdelava POS in ATM finančnih transakcij, vodenje in upravljanje s trgovskimi računi ter z njimi povezane dodatne storitve.

Zaledne obdelave ATM in POS prometa

Procesiranje in obdelava ATM in POS transakcij v zalednih sistemih za potrebe poravnave bankomatskega prometa ter priprava podatkov za potrebe poravnav in kliringa POS prometa ter MasterCard in Visa finančnih transakcij.

Številke, ki pričajo, da smo zaupanja vredni

Trg plačilnih storitev se spreminja – klasični bankomati in POS terminali so na novi preizkušnji. Nove tehnologije doživljajo razcvet, stranke pa pričakujejo možnost uporabe sodobnih plačilnih storitev na vsakem koraku. V Bankartu sledimo zahtevam trga, bank in njihovih uporabnikov na področju sprejemanja plačil in v sodelovanju z bankami oblikujemo nove rešitve in storitve.

Majda Gradišnik, Vodja poslovnega področja Pridobiteljstvo
Oglejte si še naša ostala področja delovanja.
Naše storitve izvajamo v šestih državah
Pišite nam in
pokličemo vas nazaj.
Zadovoljstvo naročnikov je vodilo našega poslovanja.

    Oblikovanje in izdelava: