Odprto bančništvo in spletna plačila

Poslovno področje Odprto bančništvo in spletna plačila se ukvarja z najnovejšimi rešitvami na področju odprtega bančništva in spletnega plačevanja. Področje zajema:
• Upravljanje rešitev za PSD2 in odprto bančništvo
• Bankart Payment Gateway platformo za trgovce

Developer portal

Bankart Developer portal vsebuje API-je, s katerimi je mogoče dostopati do informacij o računih v skladu s PSD2 direktivo, prožiti plačila iz bančnih računov, dostopati do podatkov o bankomatski mreži, dostopati do transakcijskih poročil in številne druge API z dodano vrednostjo za uporabnike.

Bankart Payment Gateway

Bankart Payment Gateway je platforma za trgovce, ki vsebuje tehnične komponente za integracijo v spletno/mobilno trgovino, ki omogočajo izvajanje oddaljenih plačil. Platforma trgovcem omogoča varno (skladnost s PCI DSS, 3D Secure 1.0, EMV 3D Secure, PSD2 RTS, …) ter uporabnikom prijazno plačevanje z različnimi plačilnimi instrumenti.

Številke, ki pričajo, da smo zaupanja vredni

Živimo v dobrih časih! Bančništvo se na novo izumlja in Bankart je sredi tega dogajanja: ni veliko podjetij, ki bi tako dobro poznala kartični in SEPA posel, obenem pa orala ledino s takojšnjimi plačili in gledala proti priložnostim, ki jih prinaša Odprto bančništvo. Digitalizacija je že danes ključni faktor uspeha v naši panogi in verjamem, da lahko Bankart s svojim znanjem in izkušnjami v svetu tehnologije našim strankam izdatno pomaga pri naslavljanju izzivov tega novega sveta.

Siniša Jančić, Direktor razvoja poslovanja in inovacij
Oglejte si še naša ostala področja delovanja.
Naše storitve izvajamo v šestih državah
Pišite nam in
pokličemo vas nazaj.
Zadovoljstvo naročnikov je vodilo našega poslovanja.

    Oblikovanje in izdelava: