11.6.2021

Bankart Payment Gateway

»Bankart Payment Gateway« je platforma za trgovce, ki vsebuje tehnične komponente za integracijo v spletno/mobilno trgovino, ki omogočajo izvajanje oddaljenih plačil. Platforma trgovcem omogoča varno (skladnost s PCI DSS, EMV 3D Secure, PSD2 RTS, …) ter uporabnikom prijazno plačevanje z različnimi plačilnimi instrumenti. Dobra uporabniška izkušnja in enostavna integracija sta zagotovljeni z uporabo najsodobnejših tehnologij in storitev.

Lastnosti platforme

Podpira plačevanje z različnimi plačilnimi instrumenti:

Uporablja najsodobnejše tehnologije:

Podpira sprejem plačil za številne banke v regiji:

Skladna z vsemi relevantnimi varnostnimi standardi:

Primeri uporabe

Spletna trgovina

V »checkout« korak se na enem mestu integrira možnost plačevanja z Mastercard, Visa, Diners in Flik plačilnimi instrumenti.

Mobilna trgovina

Plačevanje v številnih mobilnih aplikacijah ni uporabniku posebej prijazno (vpisovanje kartičnih podatkov, 3D Secure avtentikacija, …). S Flikom oziroma z uporabo „card on file“ se lahko uporabniška izkušnja močno izboljša in uvede se lahko t.i. „one click shopping“.

Plačilo s kartico zvestobe

Številni trgovci upravljajo svoje programe zvestobe, ki pa so v veliki večini primerov popolnoma ločeni od procesa plačevanja in posledično uporabniška izkušnja ni optimalna. Z uporabo naše platforme za trgovce se lahko plačilo integrira v sam program zvestobe.

Top-up denarnice

Polnjenje obstoječih denarnic na trgu je v večini primerov uporabniku relativno neprijazno, bodisi z izpolnjevanjem UPN bodisi z vnašanjem kartičnih podatkov (PAN, veljavnost, CVC2, 3D Secure ). Z našo platformo se lahko omogoči samodejno polnjenje, tako da denarnica po potrebi sama sproži zahtevek za plačilo.

Izgled Bankart Payment Gateway

Kako lahko pričnem uporabljati Bankart Payment Gateway?

Bankart omenjeno platformo zagotavlja bankam, banke so pa tiste, ki storitve izvajanja plačila zagotavljajo končnim uporabnikom – trgovcem. Pogoj za pričetek uporabe platforme je tako sklenjena pogodba za sprejem plačil z eno od zgoraj omenjenih bank. Po podpisu pogodbe z banko vam bodo s strani Bankarta posredovana vsa potrebna navodila in dokumentacija za pričetek integracije. Po uspešno opravljenem testiranju delovanja vam bomo omogočili sprejem plačil v produkcijskem okolju.

Dokumentacija in navodila

https://gateway.bankart.si/documentation

Navodila za onboarding kartičnih trgovcev v Bankartov payment gateway
pdf, 2.2 MB
Navodila za onboarding Flik trgovcev v Bankartov Payment Gateway
pdf, 1.9 MB

 

 

Kontakt
Preko spodnjega obrazca nas lahko kontaktirate za:
  • Več informacij o tehnoloških značilnostih

   Bankart Payment Gateway

   platforme
  • Usmeritev na ustrezne kontakte po bankah za sklenitev pogodbe o sprejemu plačil
  • Kreiranje testnega računa, s katerim lahko preizkusite delovanje platforme
  • Ostale informacije, vezane na Bankart Payment Gateway

  Naše storitve izvajamo v šestih državah
  Pišite nam in
  pokličemo vas nazaj.
  Zadovoljstvo naročnikov je vodilo našega poslovanja.

   Oblikovanje in izdelava: