Sprejem Flik spletnih plačil (Flik e-commerce)

Sprejem Flik spletnih plačil podjetju omogoča enostaven, hiter in varen prejem plačila preko spleta ali na prodajnem mestu. Denar je prejemniku na razpolago v nekaj sekundah. Storitev je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu, tudi med vikendi in prazniki. Uporaba Flik spletnih plačil omogoča odlično uporabniško izkušnjo. Na podlagi uporabljenega Flik aliasa (telefonska številka ali elektronski naslov) plačnik v svojo Flik aplikacijo prejme zahtevek za plačilo in ga s klikom potrdi.

 

Uporabniška izkušnja prikazana na video posnetku:

 

 

Flik spletna plačila so del Bankart Payment Gateway-a, platforme za trgovce, ki vsebuje tehnične komponente za integracijo v spletno/mobilno trgovino in omogoča izvajanje oddaljenih plačil. Platforma trgovcem omogoča varno (skladnost s PCI DSS, EMV 3D Secure, PSD2 RTS, …) ter uporabnikom prijazno plačevanje z različnimi plačilnimi instrumenti. Dobra uporabniška izkušnja in enostavna integracija sta zagotovljeni z uporabo najsodobnejših tehnologij in storitev.

 

Primeri uporabe:

Spletna trgovina

 

V »checkout« koraku trgovec v okviru spletne trgovine nudi možnost plačila nakupa s plačilno metodo Flik. Plačnik prejme zahtevek za plačilo v svojo Flik aplikacijo.

 

Mobilna trgovina

 

Plačevanje v številnih mobilnih aplikacijah ni uporabniku posebej prijazno (vpisovanje kartičnih podatkov, 3D Secure avtentikacija, …). S Flikom se lahko uporabniška izkušnja močno izboljša in omogoči t.i. „one click shopping“.

 

Plačilo s kartico zvestobe

 

Številni trgovci upravljajo svoje programe zvestobe, ki pa so v veliki večini primerov popolnoma ločeni od procesa plačevanja in posledično uporabniška izkušnja ni optimalna. Z uporabo Flik spletnih plačil se lahko plačilo integrira v sam program zvestobe.

 

Top-up denarnice

 

Polnjenje obstoječih denarnic na trgu je v večini primerov uporabniku relativno neprijazno, bodisi z izpolnjevanjem UPN bodisi z vnašanjem kartičnih podatkov (PAN, veljavnost, CVC2, 3D Secure). Z uporabo Flik spletnih plačil se lahko omogoči samodejno polnjenje, tako da denarnica po potrebi sama sproži zahtevek za plačilo.

 

Izplačila

Z implementacijo Flika na spletu podjetje pridobi tudi možnost vračila sredstev oz. izplačil plačniku oz. kupcu.

 

Kako lahko pričnem z uporabo Flik spletnih plačil?

Bankart omenjeno platformo zagotavlja bankam, banke pa so tiste, ki storitve izvajanja plačila zagotavljajo končnim uporabnikom – podjetjem oz. trgovcem. Pogoj za pričetek uporabe platforme je tako sklenjena pogodba za sprejem Flik plačil na spletu z eno od spodaj navedenih bank. Po podpisu pogodbe z banko vam bodo s strani Bankarta posredovana vsa potrebna navodila in dokumentacija za pričetek integracije. Po uspešno opravljenem testiranju delovanja vam bomo omogočili sprejem plačil v produkcijskem okolju.

Sprejem Flik spletnih plačil podpirajo naslednje banke:

 

Plačevanje s Flikom na spletu je omogočeno komitentom vseh slovenskih bank z izjemo banke Sparkasse.

Več informacij o plačilih Flik lahko pridobite na spletni strani www.flik.si.

Naše storitve izvajamo v šestih državah
Pišite nam in
pokličemo vas nazaj.
Zadovoljstvo naročnikov je vodilo našega poslovanja.

    Oblikovanje in izdelava: