Domov E-pošta Kazalo Natisni

www.bankart.si deluje na osnovi tehnologije Flash (različica 7.0 ali novejša).
Priporočamo, da si za nemoten ogled strani naložite najnovejšo različico tega predvajalnika.

Namesti Flash predvajalnik...

Projekti
Izpis prometa po osebnem računu na bančnih avtomatih!

Kaj omogoča izpis prometa na bančnih avtomatih?

Izpis prometa na bančnem avtomatu uporabnikom omogoča hiter in enostaven pregled prometa po osebnem računu.

Prednosti uporabe izpisa prometa po osebnem računu na bančnih avtomatih

Uporabnik lahko storitev izvede kadarkoli - 24 ur na dan, 365 dni v letu! V vsakem trenutku lahko torej preveri, kaj se je dogajalo na njegovem osebnem računu.

Komu je storitev namenjena?

Izpis prometa je namenjen vsem, ki želijo hitro in na preprost način pregledati promet po osebnem računu, še posebej pa je uporabna za stranke, ki ne uporabljajo spletne banke.

Kako se izpis prometa izvede?

Postopek za pridobitev izpiska prometa je res enostaven. Vstaviš bančno kartico, vtipkaš osebno številko (PIN), izbereš storitev "IZPIS PROMETA"... in to je vse. Le še izpisek prometa vzamete in se odločite ali potrdite ali zavrnete možnost nadaljevanja z izpisom prometnih postavk, ki so nastale pred že stiskanimi.

Film, ki nazorno prikaže postopek izpisa prometa si lahko ogledate tukaj.

Storitev Izpis prometa na bankomatih poleg Abanke, NKBM, NLB, svojim komitentom ponudila tudi Gorenjska banka

Izpis prometa Abanka in NLB nudita uporabnikom klasične kartice BA Maestro, NKBM in Gorenjska banka pa uporabnikom klasične Activa Maestro kartice.
 

Stanje na osebnem računu si komitenti NLB lahko izpišejo na vseh bankomatih v lasti NLB, komitenti Gorenjske banke pa na bankomatih v lasti Gorenjske banke.
Komitenti Abanke in NKBM storitev lahko opravijo na vseh bančnih avtomatih v lasti bank, ki nudijo storitev (na bankomatih Abanke, NLB, NKBM, Gorenjske banke). 

Danes že več kot 31.000 transakcij izpisa prometa mesečno!

Ob uvedbi izpisa prometa na bankomatih je bilo mesečno opravljenih nekaj več kot 2.000 transakcij. Odkar storitev ponuja več bank se je povprečje dvignilo na več kot 31.000 izpisov prometa mesečno!

 

Postopek izvedbe izpisa prometa po osebnem računu na bančnih avtomatih je zelo enostaven

Z izbiro storitve se komitentu Abanke izpišejo transakcije v vseh valutah na osebnem računu za zadnjih 100 dni, komitentom NKBM, NLB in Gorenjske banke pa za zadnje 3 mesece. Ob izbiri nove transakcije na bančnem avtomatu se uporabniku natisne potrdilo z zadnjimi nekaj transakcijami ter s podatkom o stanju na računu in prostem stanju. Bančni avtomat zatem ponudi možnost izpisa naslednjih 10 transakcij. Uporabnik lahko z izpisom nadaljuje dokler ne izčrpa transakcij, ki so mu na voljo (zadnjih 100 dni Abanka oz. zadnje 3 mesece NKBMNLB in Gorenjska banka). Postopek izpisa lahko vmes kadarkoli prekine.

Lokacije bančnih avtomatov, ki omogočajo izpis prometa

Lokacije bančnih avtomatov, ki omogočajo storitev izpisa prometa po osebnem računu, si lahko ogledate na spletni strani www.bankomati.net.

Več informacij o novi storitvi so na voljo na spletnem mestu oziroma v poslovalnicah bank, ki storitev nudijo.

Kontakt

T:+386 (0)1 583 42 02
T:+386 (0)1 583 41 00
F:+386 (0)1 583 41 96
info@bankart.si
www.bankart.si

 © BANKART 2007  |   Pogoji uporabe  |   Produkcija: Innovatif cookie